Ecem’in ölüm bedeli 300 bin lira!

İzmir'de yolun karşısına geçmek isterken sürücü N.D.'nin çarpması sonucu düğününe 10 gün kala hayatını kaybeden Ecem Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer'in ikinci duruşması, İzmir 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Ecem’in ölüm bedeli 300 bin lira!
Yeni Asır'da yer alan habere göre iki kadına çarpıp kaçtıktan 3 ay 3 gün sonra polise teslim olan N.D.'nin avukatı, olaydan doğan maddi ve manevi tazminatın karşılanması konusunda ölen Ecem Haliloğlu'nun ailesine 300 bin, Lütfiye Yurdaer ailesine ise 150 bin lira para verdikleri ihbarnameyi mahkemeye sundu.

BÜYÜKŞEHİRE SORULACAK

Tanıkların da dinlendiği duruşmada mahkeme heyeti, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne müzekkere yazılarak olay yerinde trafik ışıklarının bulunup bulunmadığı ve trafik ışıkları mevcut olmaması durumunda en yakın ne kadar mesafede bulunduğu hususlarının sorulmasını istedi. Heyet, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne de trafik ışıklarının bulunup bulunmadığı ve olay yerinde çalışma olup olmadığının sorulmasını isteyip duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİLER

İlk görülen duruşmada, sanık avukatı kazada yaşamını yitiren Haliloğlu ile Yurdaer'in aileleriyle, olaydan doğan maddi ve manevi tazminatın karşılanması konusunda uzlaşıldığını mahkemeye beyan etmiş, aile de şikayetinden vazgeçmişti.