Eda, Aslışah ve Aleyna'yı böyle ti'ye aldılar!

Türk ünlüler, artık yabancıların stillerini kopyalama olayını bir tık daha yükselti! Ünlüler bu kez dış görünüşle kalmadı, pozlarını bile çalarak kendisiymiş gibi göstermeye başladı.

Eda, Aslışah ve Aleyna'yı böyle ti'ye aldılar!
Akşam'da yer alan habere göre yakayı ele veren Aslışah Alkoçlar, Eda Taşpınar ve Aleyna Tilki’yi, kullanıcılar sanal âlemde ti’ye aldı.

ALEYNA TİLKİ

Genç popçu Aleyna Tilki, bu durumu abartan isim oldu! Tilki, Frauke Hagen adlı internet kullanıcısının birçok fotoğrafını kendisine aitmiş gibi paylaştı. Hatta durumu fark eden Hagen, "Belli ki bir Türk Popstar benim iki yıl önce Kanada’da yaşadığım sırada çektirdiğim fotoğrafı çalmış” yorumunu yaptı.

EDA TAŞPINAR

Sosyal medyada paylaşacağı fotoğraflar için kendine özel bir fotoğrafçı ekibi kuran Eda Taşpınar, ne kadar bu konuda farklı olmaya çalışsa da yakayı ele verdi. Hafta sonu kız arkadaşlarıyla birlikte denize girerken çekilmiş bir karesini yayımlayan Taşpınar’ın bu karesinin sahibi ‘TheQueenOfColors’ adlı hesaptı.

ASLIŞAH ALKOÇLAR

Sosyetik isim Aslışah Alkoçlar, Danimarkalı Blogger Josefine H.J’nin stilini birebir kopyaladı. Tek fark ise Alkoçlar’ın ablası Neslişah Alkoçlar’ın 3 bin TL’lik hediye terlikleri oldu.