Eda Taşpınar ağzından kaçırdı!..

Eda Taşpınar ağzındaki baklayı çıkardı. İkoncan borçları yüzünden Türkiye'den kaçan Can Ateş ve amcası Adnan Taşpınar için 'Onlar görüşüyor' diyerek aranan ikilinin yerini bildiğini itiraf etti.

Eda Taşpınar ağzından kaçırdı!..
Takvim'de yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde yakın dostu Merve Hasman'ın düğünü için İtalya'ya giden Eda Taşpınar, önceki akşam ayağının tozuyla bir davette boy gösterdi. Son dönemde salgın olan gribe yakalanmasına rağmen ödül alacağı için davete katıldığını söyleyen sosyetik ikoncana, kaçak iş adamı Can Ateş'le Meksika'da buluşup buluşmadığı soruldu.

Takvim'in 4 Aralık 2015'te yaptığı habere göre; piyasaya olan borçları yüzünden yurt dışına kaçan Can Ateş ile Eda Taşpınar'ın amcası Adnan ile yengesi İndhra Taşpınar, saklanmak için Meksika'yı tercih etmişti.

ALACAKLILAR PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜ

Ateş'le görüşmediğini söyleyen Eda Taşpınar, bu konuya açıklık getirirken bir itiraf yaptı: "Can, amcamın çocukluk arkadaşı. Onlar görüşmeye devam ediyorlar."

Sosyetik ikoncan, bu açıklamasıyla borçları yüzünden aranan amcası ve Can Ateş'ten haberdar olduğunu itiraf etti. Adnan Taşpınar'ın piyasaya olan borçları yüzünden alacaklıları Eda Taşpınar'ın peşine düşmüş ancak o dönem sosyetik ikoncan, amcası ve yengesinden haberdar olmadığını söylemişti.