Edip Akbayram’ın annesi toprağa verildi

Ünlü şarkıcı Edip Akbayram’ın, Aydın’ın Didim ilçesindeki evinde yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle 81 yaşında yaşamını yitiren annesi Türkan Akbayram gözyaşları içinde toprağa verildi.

Edip Akbayram’ın annesi toprağa verildi
Hürriyet'ten Ediz Verdioğlu'nun haberine göre yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yaşadığı öğrenilen 6 çocuk annesi Türkan Akbayram, kaldırıldığı hastanede bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Türkan Akbayram, kızıyla birlikte kaldığı Didim’in Efeler Mahallesi’ndeki evinde bugün sabah karşı yaşamını yitirdi. Akbayram’ın ölümü şarkıcı oğlu Edip Akbayram ve sevenlerini yasa boğdu. Anne Akbayram için bugün ikindide Didim Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Edip Akbayram’ın yanı sıra, CHP’li Didim eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay ve Akbayram’ın yakınları ile komşuları katıldı.

Camide, Edip Akbayram taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından 6 çocuk annesi Akbayram’ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, Denizköy Mezarlığı’na götürülüp, toprağa verildi.