Edvina Sponza'nın boşanmasıyla ilgili olay iddia

"Söylemezsem Olmaz" programının sunucusu Ece Erken dün yaptığı olay açıklamalara bugün yenisini ekledi.

Edvina Sponza'nın boşanmasıyla ilgili olay iddia

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programını sunan Ece Erken dün Demet Şener - İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza hattında olay iddialarda bulunarak "Edvina Sponza olayını sorduğumda Demet, 'İbrahim bunu bana hiç yansıtmadı. Öyle ki gündüz 4'te 'Seni Özledim' deyip eve gelirdi. Gözlerimin içine bakıp 'Aşkım, karıcığım' derdi. Kulağıma gelen dedikoduları İbrahim'e sorduğumda hep yalanladı.' dedi.

Icloud'da Edvina Sponza'nın İbrahim'in telefonuna gönderdiği fotoğraflar bilgisayara da düşüyor. Demet bilgisayarda o fotoğrafları görünce Edvina ve İbrahim arasındaki gerçeği öğreniyor.

Bana bir fotoğaflar gösterdi o fotoğrafları ucundan basına gösterse Edvina sokağa çıkamaz. Midem bulandı."
demişti.

İŞTE O AÇIKLAMALAR (VİDEO)

Ece Erken olay iddialarına bugün bir yenisini daha ekleyerek İbrahim Kutluay ile evli olduğu dönemde aşk yaşadığı iddia edilen Edvina Spoza'nın eşinden boşanma dönemine ait şu iddialarda bulundu:

"Edvina Sponza, kayınpederi tarafından memurlarla birlikte basılıyor İbrahim Kutluay'la... Sonrasında bütün çocuklarının velayeti babaya verilmek suretiyle bir anlaşma imzalayıp boşanıyorlar. Yani İbrahim Kutluay'a çok aşık oldu da evliliğini bitirdi diye bir şey yok. Baya Ağustos ayında basılıyor kayınpederi tarafından... Ve İbrahim Kutluay ile Demet Şener halen boşanamıyor. İddialara göre boşanmamak İbrahim'in kolayına geliyor. Demet Şener başkasına gitsin istemiyor öte yandan da Edvina'yı 'Boşanamıyorum' diye oyalıyor... Ortada astronomik rakamlar yok istese boşanır ama boşanmıyor... İddialar böyle...

Edvina Sponza, Türkiye'nin en zengin ailelerinden bir tanesinin geliniydi. Zina olayından sonra aile kendisini aforoz ediyor. 
Yalılardan çıkıp şu an mütevazi bir dairede oturuyor. İbrahim Kutluay'la da halen hastalıklı bir durumdalar ve devam ediyorlar..."

Ece Erken'in açıklamalarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...