Eğitime rock desteği!

Fırsat eşitliğini sağlamak için babası veya annesi olmayan çocuklara yatılı eğitim veren Darüşşafaka'nın İzmir'de açacağı ikinci okul için Şebnem Ferah ile Mor ve Ötesi Arena'da sahneye çıkacak.

Eğitime rock desteği!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Mor ve ötesi ile Şebnem Ferah, Darüşşafaka Cemiyeti yararına 17 Ekim Cuma günü İzmir Arena'da sürpriz bir buluşma gerçekleştirecek.

Darüşşafaka Cemiyeti ikinci okulunu İzmir'de açma hedefi çerçevesinde, bu yıl ilk defa bir bağış konseri düzenledi. İzmirli müziksever ve hayırseverlerden büyük ilgi görmesi beklenen konserin geliri, daha fazla öğrencinin geleceğini kaliteli eğitimle aydınlatmak ve İzmir'de açılması planlanan ikinci Darüşşafaka için kaynak yaratmak için kullanılacak.

Özel gecenin biletleri, Biletix aracılığıyla 50 ve 60 TL'den satışa sunuldu. Darüşşafaka'ya bir miktar daha fazla katkı sağlamak isteyen hayırsever birey ve kurumlar ise ayrıca, 100 TL bedel karşılığında teberrulu biletlerini Darüşşafaka Cemiyeti'nden temin edebilir.

Darüşşafaka Cemiyeti, 2008'den bu yana İzmir Urla'daki Rezidansında ileri yaştaki bağışçılarına sağlıklı, güvenli ve konforlu bir yaşam sunarak ileri yaş bakımında da hizmet veriyor.