Ekrem İmamoğlu’ndan Sabah yazarına olay yanıt!

Ekrem İmamoğlu, NTV ve Star TV’nin ortak yayınında seçim vaatlerini ve projelerini açıkladı. Programa Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında geçen diyaloglar damga vurdu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Sabah yazarına olay yanıt!
MedyaRadar'ın haberine göre 23 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, NTV ve Star TV canlı yayın konuğu oldu. Ekrem İmamoğlu, Sabah Yazarı Okan Müderrisoğlu’nun “Koç Holding” sorusuna öyle bir cevap verdi ki sosyal medya da gündem oldu.

Simge Fıstıkoğlu moderatörlüğünde Ahmed Arpat ve Okan Müderrisoğlu’nun sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, 16 Haziran günü rakibi Binali Yıldırım ile yapacağı canlı yayın ve Ordu’da yaşanan VİP krizi hakkında konuştu.

İktidar partisi AKP ile yakın ilişkileri bilinen Albayrak Grubu’na ait Sabah Gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu, Ekrem İmamoğlu’na Ordu Valisi Seddar Yavuz ile yaşanan VİP krizi ile ilgili soru yöneltti. Ordu-Giresun Havaalanı’nda gündeme gelen Koç Holding’e ait özel uçakla ilişkili soru soran Müderrisoğlu, “Koç Holding’in destek anlamında sizle bir ilişkisi var mı?” dedi.

Müderrisoğlu’nun bu sorusuna Ekrem İmamoğlu’nun verdiği yanıt ve yaşanan diyaloglar sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu. İmamoğlu o soruya, “Sizin içinde bulunduğunuz grubun, iktidarla olan ilişkisinin milyonda biri kadar bir ilişkim yok” ifadesini kullandı.

Canlı yayın programına verilen reklam arasında sosyal medya üzerinden kendisine yüklenildiğini aktaran Okan Müderrisoğlu, olayı toparlamak amacıyla terör örgütü PKK ile ilgili soru yöneltti ve örgütün yaptığı açıklama hakkında ne düşündüğünü sordu.

İmamoğlu ise PKK’yı kastederek “Terör örgütlerinin açıklamaları yok hükmümdedir” şeklinde cevap verdi. Aldığı cevap karşısında tatmin olmayan Müderrisoğlu, “terör örgütü yok hükmündedir diyorsunuz ama her gün şehit geliyor” sözüyle sorusunda ısrar etti.

Müderrisoğlu’nun polemik konusu yapmaya çalıştığını ifade eden Ekrem İmamoğlu, “Yine manidar bir yorum yaptınız. Söyledikleri yok hükmündedir. Okan bey polemik yapıyorsunuz. Yok hükmündedir dedim ülkede şehitler oluyor dediniz. Terör örgütünün yorumları benim için yok hükmündedir dedim” diyerek verdiği cevabı yineledi.

Yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...