Elif Gönlüm - Gül Gölge kılıçları çekti!

Kerem Gönlüm, Ağustos ayında eşi Elif Hanım ile Gül Gölge Saygı arasında yaşanan gerilimden dolayı basın açıklaması yapmış ve “Aile kavramı bizim için her şeyden önce gelir. Eşim, çocuklarına bağlı bir anne, benim için de mükemmel bir eştir” demişti.

Elif Gönlüm - Gül Gölge kılıçları çekti!
Sabah'tan Bülent Cankurt'un bugünkü yazısı...

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, hatta arkadaştan öte iki kardeş gibi olan Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm'ün arası yaklaşık üç yıl önce bozulmuştu. O zamandan beri neredeyse aynı havayı bile teneffüs etmeyen ikiliden Gül Gölge Saygı, 1.5 yıl önce Elif Gönlüm'ü "Beni tehdit ediyor" diyerek savcılığa şikayet etmişti. Saygı, Gönlüm'den gelen cep telefonu mesajlarını da delil olarak göstermişti.

O dönem savcılığın talebi üzerine, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri Elif Gönlüm'ün evinde arama yapmış, bilgisayar ve cep telefonu gibi teknik cihazlarına el koymuştu.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu raporda, Saygı hakkında yapılan gerçek dışı haberlerin kayıtları, Gönlüm'ün bilgisayarında ele geçirildiğine yer verilmişti. Savcı da bu yüzden Elif Gönlüm hakkında hakaret ve tehdit iddiasıyla dava açmıştı.

Savcının mahkemeye taşıdığı davanın ilk duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'nde görülecek.

ÖZEL MESAJLAR ARALARINI AÇTI

Birbirleriyle kanlı bıçaklı olan eski kankaların arasının milli basketbolcu Kerem Gönlüm yüzünden açıldığı iddia edilmişti.

En yakın dostu Saygı'nın, eşine 'özel mesajlar' yolladığını iddia eden Gönlüm'ün, arkadaşlarından da taraf olmalarını rica ettiği söylenmişti. Murat Saygı ile evli olan Gül Hanım da çevresine, "Bu iş uzarsa kendisiyle mahkemede hesaplaşacağım" diyerek kızgınlığını dile getirmişti.

SABAH'TAN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...