Elif Kaya hayranlarını büyülüyor

Elif Kaya farklı imajı, sarı-siyah saçları ve ses getiren başarılı yorumculuğu ile müzik dünyasında iddialı olduğunu gösterdi.

Elif Kaya büyülüyor
ELİF KAYA’DAN MÜSLÜM GÜRSES’İN  “BİR BİLEBİLSEN” ŞARKISINA  YENİ BİR SOLUK,YENİ BİR YORUM...
 
BUGÜN TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA YERİNİ ALIYOR...
 
Elif Kaya farklı imajı,sarı-siyah saçları ve ses getiren başarılı yorumculuğu ile müzik dünyasında iddialı olduğunu gösterdi. “Karanlık Dünyam” isimli ilk albümü ile müzikseverlerden büyük beğeni toplayan güzel şarkıcı müzikal kariyerinde hızlı adımlarla ilerliyor.
 
Bir dönem Hande Yener’in vokalistliğini yapan ve geçtiğimiz senelerde yayınlanan “Veliaht” yarışma programında Hande Yener’in yarışmacısı olan Elif Kaya müzikal performansı ile göz doldurdu.
 
Sibel Can, Ferhat Göçer, Sinan Akçıl ve İzel gibi bir çok sanatçının back vokalliğini de yapmış olan  başarılı şarkıcının sözü ve bestesi kendisine ait bir çok şarkısı bulunmakta...
 
ELİF KAYA'DAN “BİR BİLEBİLSEN”

Poll Production etiketi ile yayınlanan yeni single çalışmasında sözü Ahmet Selçuk İlkan, müziği Burhan Bayar’a ait Müslüm Gürses’in klasikleşen “Bir Bilebilsen” şarkısına yepyeni düzenlemesi ve yorumu ile hayat veren Elif Kaya ”Böylesi güzel ve anlamlı bir eseri seslendirdiğim için onur ve gurur duyuyorum.Bu çalışma ile rahmetli Müslüm Baba’mızı bir kez daha özlemle anıyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.
 
Yeni nesile modern alt yapısı ile ulaşacak şarkının klibi Kemal Başbuğ yönetmenliğinde eski bir fabrika binasında çekildi. Duygusal klibin styling çalışmasını Yeşeren Başbuğ üstlendi.
 
“Bir Bilebilsen” şarkısı radyo ve tüm dijital platformlarla aynı anda tüm müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

Elif Kaya hayranlarını büyülüyor
Konular Müzik