Elifcan Ongurlar: "Kendimi izlemeyi seviyorum"

atv'de yayınlanan 'Kara Ekmek'te 'Mine'yi oynayan Elifcan Ongurlar, "Setim veya önemli programım yoksa her seferinde diziyi izliyorum. Kendimi izlemeyi çok seviyorum; bunun da yapılması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Elifcan Ongurlar: "Kendimi izlemeyi seviyorum"
Elifcan Ongurlar'ın Yeni Asır'da yayınlanan röportajı..

- Hayalinizde oyuncu olmak var mıydı?
Hayalimde oyuncu olmaktan başka hiçbir şey yoktu ve çok severek yapıyorum mesleğimi.

- Sette en iyi kiminle anlaşıyorsunuz?
Sette herkesle çok iyi anlaşıyorum ama Anıl İlter ve Berkay Tulumbacı ile çok güzel bir dostluğumuz oluştu. Belki onlarla daha fazla sahnem olduğu için de olabilir ama herkesi seviyorum.

ÇOK ŞANSLIYIM

- 'Mine'nin dışında hangi karakteri canlandırmak isterdiniz?

'Mine' karakterinden çok memnunum. Çok severek, keyifle oynuyorum. Ama 'Hadi başka bir karakteri seç' deseler, 'Pervin'i oynamak isterdim. 'Pervin'i izlerken çok keyif alıyorum ama 'Mine'den de çok memnunum.

- Kendinizi izlemek nasıl bir duygu?
Kendimi izlemeyi çok seviyorum; bunun da yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kamera karşısında ne yaptığımızı net bir şekilde bilsek bile farkında olmadan yanlış bir hareket de yapıyor olabiliriz. Bunu ancak televizyonda izleyince anlayabiliyoruz. Ben kendimi izlemeyi seviyorum. Setim veya önemli programım yoksa her seferinde diziyi izliyorum.

- Set ortamından memnun musunuz?
Ben bu anlamda çok şanlıyım. Bütün setlerimde harika insanlarla çalıştım. 'Kara Ekmek' benim için ayrıca keyifli; bazen gülmekten çekemediğimiz sahneler oluyor. İşin zor tarafı, komedi oynasak bizim için kolay olabilir ama dram çektiğimiz için gülmemizi bastırmamız lazım; bu çok zor. Özellikle set arkadaşlarımla çok gülüyorum.

- Altan Erkekli sette nasıl?
Onunla çalışmaktan çok mutluyum. Muhteşem bir oyuncu olmanın yanında muhteşem biri, hayatımda gördüğüm en kibar insan. 
Konular Röportaj