Eliz Sakuçoğlu'na aşk şoku!..

Eliz Sakuçoğlu ile aşkı sekteye uğradığı konuşulan Ekin Mert Daymaz, fırsat kaybetmeden çapkınlık turuna çıktı. Önceki gün Alaçatı’ya giden Daymaz, iddiaya göre burada meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse ile yakınlaştı.

Eliz Sakuçoğlu'na aşk şoku!..
Takvim Gazetesi'nin haberine göre güzel stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu ile geçen yıl aşk yaşamaya başlayan oyuncu Ekin Mert Daymaz, hızlı çıktı. Daymaz, Temmuz 2018'de Sakuçoğlu ile Takvim objektifine yakalanınca ikilinin aşkı ifşa olmuştu.

Dokuz aydır ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftin, son dönemde ayrıldıkları yönünde dedikodular çıktı. İkiliden ayrılık haberlerine yalanlama gelmezken 28 yaşındaki Daymaz ise yeni heyecanlara yelken açtı.

Geçtiğimiz hafta sonu İzmir'e giden ünlü oyuncu, Alaçatı'daki Hammam adlı mekanda geç saatlere dek eğlendi. Daymaz, iddiaya göre mekanda güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ile samimiyeti ilerletti. İkili, sarmaş dolaş dans edip birbirlerini öpücüklere boğdu.

İki oyuncu, eğlence sonrası da birbirlerini sosyal medyada takibe aldı. Daymaz'la sosyal medyada takipleşmeyi sürdüren Eliz Sakuçoğlu'nun ise Alaçatı'daki sıcak geceyi öğrendikten sonra nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu.