Eliz Sakuçoğlu'ndan 'Ekin'li soruya 'felsefik' yanıt!

Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, önceki akşam erkek arkadaşıyla beraber Kuruçeşme Marina Balık'ta yemek yedi.

Eliz Sakuçoğlu'ndan 'Ekin'li soruya 'felsefik' yanıt!
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre yaklaşık dört saat kaldığı mekandan çıkarken görüntülenen Eliz Şakuçoğlu, sevgilisi oyuncu Ekin Mert Daymaz hakkındaki sorulara, "Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum. Sizler nasılsınız? Keyfiniz iyi mi?" şeklinde kaçamak cevap verdi.

Daha önce popçu Murat Boz'la birliktelik yaşayan Sakuçoğlu'nun kaçamak cevapları üzerine muhabirler, "Aşk hayatınızla ilgili konuşmak istemiyorsunuz. Diliniz mi yandı bu yüzden? Daha önce yaşadığınız ilişki yüzünden mi bu kararı aldınız?" sorusunu yöneltti. Güzel stilist, "Yok, sadece insanlara yararı olan bir şeyleri paylaşmakta fayda buluyorum. Aşk hayatım ya da birlikte olduğum insan hakkında bir şeyler anlatmak yerine, insanlara yararlı ve faydalı şeyler hakkında yorum yapmaya çaba gösteriyorum" cevabını verdi.

"FELSEFİK ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUM"

Gazetecilerin "Son dönemde en şık giyinen sanatçı veya şarkıcı kim sahnede?" sorusu üzerine, Eliz Sakuçoğlu şaşırarak "Oyuncu ve şarkıcı her şey dahil mi? Süper. Olmadı şimdi bu. Yurt dışından örnek vereyim mi? Türkiye'de değil mi? Birçoğu çok iyi giyiniyor. Çok uzun zamandır piyasayı da takip etmiyorum. Magazin pek gündemimde değil. Ben daha çok felsefik şeylerle uğraşıyorum. Uzun zamandır magazinden uzağım" ifadelerini kullandı.