Eliz Sakuçoğlu'nun amansız takibi sürüyor!

Popçu Murat Boz’un günlük programı saat saat, dakika dakika eski aşkı Eliz Sakuçoğlu’na rapor ediliyor

Eliz Sakuçoğlu'nun amansız takibi sürüyor!
Vatan'dan Gülşen Yüksel'in bugünkü yazısı.. Ünlü popçu Murat Boz büyük aşkı Eliz Sakuçoğlu’nu bir türlü unutamıyor. Her ne kadar Aslıhan Doğan’la aralarında bir yakınlaşma olsa da Boz’un aklında kalbinde hala Eliz varmış. Ne de olsa 8 yıllık bir ilişki, kısa sürede unutmak öyle kolay değil. Tanıştıklarında Murat Boz 25 yaşındaydı. Kariyerine yeni adım atmıştı. Şimdiki gibi milyonları peşinden koşturmuyordu. Yola beraber çıktılar. Eliz’in de dediği gibi aynı trene bindiler, yolculuk boyunca mutluluklara, acılara, başarılara ortak oldular. İş ve aşk ortağıydılar. Eliz, Murat’ın her şeyiydi. Sadece konser anlaşmaları değil, banka hesaplarının kontrülü de Eliz’deydi. Hatta geçen gün Murat’a yakın bir isim ‘Murat kart şifrelerini bile bilmezdi, ayrılırken öğrendi’ diye bir espiri yaptı. Ancak Eliz bu durumu hiçbir zaman suistimal etmemiş. Hal böyle olunca Murat’ın Eliz’i unutması hiç de kolay değil.

Aynı şekilde Eliz de Murat’la barışmanın yollarını arıyormuş. Murat nereye giderse hooop Eliz de peşinden oraya gidiyormuş. Hatta iddiaya göre Murat Boz’un asistanı Senem Şensılay yakın arkadaşı Eliz’e bu konuda epey destek oluyormuş. Eliz’e Murat’ın günlük programını rapor ediyormuş. Saat saat, dakika dakika Murat’ın ajandasını Eliz’e iletiyormuş. Aslında Murat da bu konuda eski sevgilisine pek bir yardımcı. Baksanıza önceki gün twitter hesabından eski aşkına mesaj göndermek istercesine ‘İstanbul’da son günüm. Artık bir müddet İzmirliyim’ diye not düştü.

Murat’ın ayrılık sonrası evini Yeniköy’e taşıması, cep telefonu numarasını değiştirmesi fayda etmedi. Eliz’i bir türlü kafasından çıkaramadı. Murat’ın yakın arkadaşları bu durumdan çok rahatsızmış. Hatta ‘Murat büyülenmiş gibi, Eliz’e dönme niyetinde’ diye konuşuyorlarmış. Şimdiden söyleyeyim; barışırlarsa şaşırmayın.