Emeklilik dilekçesini verdiği gün intihara kalkıştı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Karaalioğlu Parkı’nda 49 yaşındaki polis memuru, iş çıkışı gittiği parkta tabancasıyla intihara kalkıştı.

Emeklilik dilekçesini verdiği gün intihara kalkıştı!
Akşam'da yer alan habere göre olay, Muratpaşa ilçesinde bulunan Karaalioğlu Parkı'nda saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Yenikapı Polis Merkez Amirliğinde çalışan 49 yaşındaki polis memuru, gün boyu çalıştıktan sonra saat 17.30 sıralarında Karaalioğlu Parkı'na gitti. Parkta bir süre oturduktan sonra iddialara göre oturduğu parkta bir süre kendi kendine konuştu. Üzerinde resmi üniforması olan şahıs, daha sonra tabancasını çıkarıp göğsüne dayadıktan sonra ateşledi.

Ağır yaralanan polis memuruna ilk müdahaleyi olayı gören vatandaşlar yaparken, olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Ambulansa alınan polis memuru, yakında bulunan Özel Yaşam Hastanesine götürülerek hemen ameliyata alındı. Durumunun ciddi olduğu öğrenilen polisin bir süre birlikte görev yaptığı 4 arkadaşı ile yerinin değiştirildiği belirtildi.

49 yaşındaki polis memurunun eşinin de kendisi gibi polis olduğu öğrenilen polis memurunun Kepez ilçesinde bulunan Hal Karakolunda görev yaptığı kaydedildi. Öte yandan ateşlediği silahtan çıkan merminin polis memurunun karaciğerinden girip çıktığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.