Emel Sayın: "Şükür kavuşturana"

Türk Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın, "Bestekarlarımız" konser dizisi kapsamında Avni Anıl'ın eserlerini seslendirdi.

Emel Sayın: "Şükür kavuşturana"
Sabah'ta yer alan habere göre sanatçı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nce organize edilen "Makam Zamanı" programının devamı olan "Bestekarlarımız" konser dizisi kapsamında sahne aldı.

"Şükür kavuşturana" diyen Emel Sayın, konseri izlemeye gelenlere teşekkür etti.

Sayın, "Yine sizlerle buradayız, inşallah her ay Türk Sanat Müziği'nin önemli bir bestecisinin eserleriyle huzurlarınıza geleceğiz ve hepinizin yakından bildiği şarkıları hep birlikte söyleyeceğiz. Bugün de gerçekten çok kıymetli bir bestecimizin şarkılarıyla huzurlarınızdayız. Hepiniz onu çok yakından tanıyorsunuz ve seviyorsunuz. Hepinizin çok sevdiği şarkılardan seçmeye çalıştık. İnşallah birlikte güzel dakikalar geçireceğiz." diye konuştu.

Hayranlarının sevgi gösterileri arasında sahne alan sanatçı, koro şefliği yapan ve müzikle ilgili yayınlar da çıkartan bestekar Avni Anıl'ın "Rüya Gibi Uçan Yıllar", "Gözlerin Kömür Senin, Bakışın Ömür Senin", "Kaderimde Hep Güzeli Aradım", "Bir Geceye Bin Ömür Verilir", "Öyle Dudak Büküp Hor Gözle Bakma", "Yalan Yıllar - Ne Yeşili Ne Siyahı" ve "Safalar Getirdiniz, Safa Geldiniz Dostlar"ın da yer aldığı seçkin besteleri, müzikseverlerin katılımıyla seslendirdi.

Sanat yaşamı boyunca 19 kez yılın sanatçısı seçilerek Altın Kelebek ödülünü alan ve otuzu aşkın long play, 45'lik ve CD'ye imza atan Emel Sayın, dinleyicilerine keyifli bir akşam yaşattı.
Konular Müzik