Emina Jahovic isyanlarda!..

Emina Jahovic’in başı ülkesi Sırbistan’daki haberlerle dertte! Mustafa Sandal’la boşanması ve Sadettin Saran’la aşkı hakkında Sırp basınında pek çok haber yapılan Jahovic’in şimdi de doğum günü masraflarını Saran’ın üstleneceği öne sürüldü.

Emina Jahovic isyanlarda!..
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Emina, iddiayı ‘Bıktım’ diye yalanlayıp isyan etti.

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'in keyfi, yine ülkesi Sırbistan'daki haberlerle kaçtı. Sırbistan'da yayımlanan Blic dergisi, 15 Ocak 2019'da 37 yaşına girecek olan Jahovic'in doğum günü için aşkı Sadettin Saran'ın kesenin ağzını açtığını iddia etti. Dergide yer alan iddiaya göre Musti ile 11 yıllık evliliğini bitirdikten sonra gönlünü Saran'a kaptıran Sırp şarkıcı, yılbaşındaki konseri nedeniyle doğum günü hazırlıklarıyla ilgilenmek için vakit bulamadı. Bunun üzerine 5 aylık aşkı Saran, devreye girdi.

10 BİN EURO'LUK JEST

Jahovic'e sürpriz yapmak isteyen işadamı, Belgrad'daki lüks bir restoranı kapatmaya karar verdi. Sırp basını sürpriz partiye Jahovic'in yakınlarından oluşan 70 davetliyi çağıracak olan işadamının cebinden parti için de 10 bin euro (yaklaşık 60 bin 400 lira) çıkacağını duyurdu. Ancak Sırp şarkıcı, bu haberi önceki gün Instagram'da yalanlayıp hakkındaki iddialara isyan etti: "Hakkımda sürekli olarak yazılan yalanlardan bıktım. Doğum günüm için Belgrad'daki yakın arkadaşlarımla küçük bir kutlama organize edeceğim."

FOTO CEVAP

Emina Jahovic isyanlarda!..


Emina Jahovic, Sırp basınının yaptığı haberin görüntüsünü sosyal medyada paylaştı. Jahovic, hakkındaki iddiaları jet hızıyla yalanlayıp "Bıktım" dedi.

EMİNA'YI SARAN KORKU

Önceki akşam da Maslak'ta görüntülenen Jahovic, hakkındaki iddiayı objektifler önünde de yalanladı. Sırp şarkıcının, en büyük korkusunun ise bu tarz haberlerle adının 'para avcısı'na çıkması olduğu öğrenildi.