Emina Sandal'dan itiraf gibi sözler!

Mustafa Sandal’la 9 yıllık evliliği sallantıda olan Emina Sandal, ilk kez konuştu. Sırp şarkıcı, ‘Boşanıyor musunuz?’ sorusuna ‘Henüz değil!’ yanıtı verdi.

Emina Sandal'dan itiraf gibi sözler!
Takvim'in haberine göre magazin dünyasında bu sene içerisinde peş peşe yaşanan ayrılık haberlerinden biri ise geçtiğimiz hafta gündeme geldi... 9 yıldır süren mutlu evlilikleriyle örnek olan Emina ile Mustafa Sandal'ın boşanmak üzere olduğu iddiası, gündem yarattı. Musti, konuyla ilgili "Karar aşamasındayız" derken Sırp eşi, önceki gün konuyla ilgili ilk kez konuştu. Emina Sandal, ilk başta konuşmak istemediğini söylese de ısrarla gelen sorular karşısında açıklama yapmak zorunda kaldı.

KAYNANA KRİZİ

Ev dekorasyonuna çok fazla vakit ve para ayırdığı için popçu eşiyle sorunlar yaşadığı iddia edilen güzel şarkıcının yine bir dekorasyon mağazasında olması ise şaşırttı. Çıkan haberlere "Benim işim gücüm yok evin duvarını mı kıracağım!" diyen şarkıcı, geçtiğimiz gün yaptığı "Gerçek bir adam, kadını incitmez" başlıklı paylaşımının ise yanlış anlaşıldığını açıkladı. Basın mensuplarının ısrarla sorduğu "Boşanacak mısınız?" sorusu karşısında morali bozulan Sandal, "Henüz öyle bir şey yok" diyerek de adeta ayrılığı itiraf eder gibiydi. Bu arada son dönemde Emina Sandal ile kayınvalidesi Tülin İleri arasındaki gerginliğin tırmandığı ve 9 yıllık evli çiftin bu nedenle sık sık tartıştığı konuşuluyor.

Emina Sandal'dan itiraf gibi sözler!

Ev dekorasyonu için çok para harcadığı konuşulan Emina Sandal, önceki akşam yine ev alışverişi yaptı!

İki çocuk sahibi çiftin evliliği üzerinde dolaşan kara bulutlar, hayranlarını oldukça üzdü.