Emlakçıya dekolteli gasp

Ankara'da 'Ahsen' takma adını kullanan C.S. adlı kadınla birlikte hareket eden 4 erkeğin, emlakçı A.A.'ya kurdukları gasp tuzağı, film senaryolarını aratmadı...

Emlakçıya dekolteli gasp

’Ahsen’ takma adını kullanan C.S. ile onunla birlikte hareket eden 4 erkek, emlakçı A.A.’yı kurban seçim plan yaptı. C.S., A.A.’nın işyerine giderek kendisinin öğretmen, eşinin ise askerde olduğunu belirterek, 150 TL bin TL’ye kadar satılık ev baktığını söyledi.

Bunun üzerine emlakçı A.A., C.S.’ye 5 ayrı ev gösterdi, senaryo ise bundan sonra başladı. Evlerden birisini beğenen C.S., ev için emlakçı A.A. ile pazarlık yapıp, 150 bin TL karşılığında anlaştı.

EVE DAVET ETTİ

’Ahsen’ adını kullanan C.S., ertesi gün emlakçı A.A.’yı arayarak, "Kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gelirsen paranı veririm, ardından da devir işlemleri yaparız" diyerek emlakçıyı ikna etti.

Daveti kabul eden emlakçı, kadının kapısını çaldı. Üzerindeki dekolte kıyafetlerle emlakçıya kapıyı açan kadın, çay ikramında bulunduktan sonra kocasının askerde olduğunu ve uzun süredir yalnız olduğunu belirterek ilişki teklifinde bulundu.

YATAK ODASINA BASKIN

İkili, soyunup yatak odasına geçtikleri sırada kapı açıldı ve 4 erkek ellerinde döner bıçaklarıyla içeri girdi. Çıplak vaziyette kendilerini basan 4 kişiden, kadının kocası rolündeki Sinan D., bıçakla tehditler savurarak, "Sen ne biçim kadınsın? Beni nasıl aldatırsın? Seni öldüreceğim" diyerek, diğerlerinden kadını mutfağa götürmelerini istedi.

Hazırlanan salçalı suya bıçağını batırıp, kadının üzerine dökerek kan görünümü veren sahte koca, daha sonra yatak odasına dönerek emlakçı A.A.’ya, "Senin yüzünden karımı öldürdüm. Olanları kimseye anlatırsan seni de öldürürüm" şeklinde tehditler savurdu.

KADIN FİRARDA

Sinan D., ardından emlakçının üzerinde bulunan 2 cep telefonu ile 250 TL parasını aldı ve 5 boş senet imzalatarak evden kovdu.

Yaşadığı dehşeti polise anlatan emlakçı A.A.’nın ihbarı üzerine gasp bürosu ekipleri harekete geçti. Polis, telefon kayıtlarından adreslerini tespit ettiği 4 kişiyi yakalarken, kaçan ’Ahsen’ takma adlı C.S. ise henüz yakalanamadı. 4 şüpheli, Adliye’ye sevk edildi.

Fevzi KIZILKOYUN/DHA