Emrah hastaneyi birbirine kattı!

Ailesiyle birlikte gittiği hastanede bir anda gazetecileri karşısında gören Emrah çılgına döndü.

Emrah hastaneyi birbirine kattı!
Sözcü'den Edda Sönmez'in özel haberine göre Acıbadem Hastanesi’nin restoranında karısı ve oğluyla birlikte yemek yiyen Emrah, bir anda karşısında o sırada Harun Kolçak için bekleyen basını görünce çılgına döndü.

Güvenlik görevlilerini ve hastane yönetimi birlikte hastaneden attırmaya çalışmış. Ancak gazeteciler çıkmamak için diretince bu defa Emrah ve ailesine başka bir yer gösterilmiş. Bir muhabirin yanına giderek Emrah’ın bu yersiz öfkesini anlamak üzere sorduğu soru karşısında iyice çılgına dönen şarkıcı ortalığı birbirine katmış. Ailesiyle ilgili haberler konusunda çok hassas olan ve özellikle oğlu Elyesa’nın yüzünü gazetecilerden saklamak isteyen Emrah’ın gazetecileri görünce çocuğunun fotoğraflarını çekmek istedikleri için böyle bir tartışmaya girdiği tahmin ediliyor.

EMRAH’IN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

İddialarla ilgili Emrah adına menajeri Engin Esen, şu açıklamayı yaptı; “Emrah Bey hastane içinde cep telefonuyla gizli çekim yapmak istendiği için sinirlendi. Sanatçımız ve ailesi bu durumdan rahatsız oldu. Dolayısıyla hastane yönetiminden yardım istediği doğrudur. Ortada herhangi bir hakaret yoktur!”

EMRAH BABALAR GÜNÜNDE BÜYÜK OĞLUNDAN ÇARPICI BİR MESAJ ALMIŞTI

Şarkıcı Emrah’ın aralarının bozuk olduğu bilinen oğlu Tayfun Erdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Emrah’ın babalar gününü bu sözlerle kutlamıştı: “50 yıl da geçse belki görüşmeyeceğiz, konuşmayacağız kafamızı bile çevirmeyeceğiz ama ben bir insanım Allah’ın bana verdiği bir vicdan var annemin bana beslediği aşıladığı bir karakter var bugün sensiz geçireceğim 25 senelik bir Babalar Günüm belki de… Bu resmi paylaştım tek seni hissettiğim an bu andı çünkü seni ben esirgeyemem benim babam yok diyemem. Bir kere ALLAH affetmez her şeyden önce biyolojik babam olarak kalsın, öylede kalacaksın. BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN ADAM”