Emrah Karaduman'ı bıçaklayan şahsın davası 19 Eylül'de

Eskişehir'e bir gece kulübünde konser vermek için gelen besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ı bıçaklayan şahsın davası 19 Eylül'de başlayacak.

Emrah Karaduman'ı bıçaklayan şahsın davası 19 Eylül'de
Milliyet'te yer alan habere göre Emrah Karaduman, 10 Mart gecesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübüne konser vermek üzere gelmişti. Yanındaki arkadaşı Volkan Karaca ile kaldıkları otelin girişinde saldırıya uğrayan Karaduman, karın ve sırt bölgelerinden yaralanmıştı. Karaduman, 27 Mart tarihine kadar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

Olayın şüphelisi olarak polis ekipleri Enis Duman'ı yakalayarak gözaltına almıştı. Şüpheli, Aleyna Tilki hayranı olduğunu ve saldırıyı kıskançlıktan ötürü gerçekleştirdiğini anlatmıştı. 11 Mart'ta çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest kalan Enis Duman, savcının itirazı üzerine 13 Mart tarihinde tekrar gözaltına alındı ve tutuklanarak Eskişehir H Tipi cezaevi'ne gönderilmişti. Tutuklu şahsın, 19 Eylül tarihinde 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacağı öğrenildi.

Enis Duman hakkında bıçakla kasten adam yaralama suçundan ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.