Emre Akbaba 'Galatasaray' dedi!

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Aytemiz Alanyasporlu Emre Akbaba’nın kulübüne bir kez daha Sarı-Kırmızılı takımda oynamak istediğini ilettiği öğrenildi.

Emre Akbaba 'Galatasaray' dedi!
Cumhuriyet Gazetesi'nden Cumhur Önder Arslan'ın haberine göre geçen sezon gösterdiği performansla Galatasaray başta olmak üzere Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in transfer listesine giren 25 yaşındaki futbolcu Emre Akbaba için Sarı-Kırmızılılar, oyuncu takası ve üzerine para önermişti. Ancak Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray’dan gelen teklifi “komik” olarak nitelendirmiş; Sarı-Kırmızılı camia da bu açıklamaya tepki göstermişti. Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir’in, Alanya’nın istediği bonservis ücretine en yakın teklifi verdiği öğrenildi. Ancak Emre Akbaba’nın Galatasaray’da oynamak istediğini yeniden dile getirdiği kaydedildi.

UEFA’dan gelen “sattığın kadar alabilirsin” kriteri nedeniyle mevcut kadrosundan oyuncu göndermeden bonservis ücreti ödeyerek transfer yapamayan Sarı-Kırmızılıların, Emre Akbaba’daki ısrarının devam ettiği belirtildi.

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan sosyal medya hesaplarından, Emre’nin daha önce sarı - kırmızı parçalı formayla Türk Telekom Stadı’nın önünde çektirdiği bir fotoğrafı 26 Temmuz’da “Sana çok yakışıyor parçalı forma... Emre Akbaba Galatasaray’a” mesajıyla paylaşmıştı. ultrAslan dün de Emre için “Baskılar engel değil senin sevgine az kaldı ‘parçalı’ formayı giymene... Diren Galatasaraylı Emre Akbaba” mesajını yazdı.
Konular Spor Haberleri