Emre Altuğ'un büyük baba sevgisi

İzmir’de restoran açan Emre Altuğ’u, Çeşme’de yaşayan babası da yalnız bırakmadı. Altuğ, ‘İki evladıma nasıl sevgi göstermem gerektiğini babamdan öğrendim’ dedi.

Emre Altuğ'un büyük baba sevgisi
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre popçu Emre Altuğ, 5 yıl önce Alaçatı'da açtığı restoranın ikinci şubesini İzmir Karşıyaka'da hayata geçirdi.

'VAZİFEMİ AKSATMAM'

Altuğ'u 17 senedir Çeşme'de yaşayan babası Tuncer Altuğ da yalnız bırakmadı. Özel hayatına ilişkin açıklamalar yapan Emre Altuğ, Çağla Şıkel'den ayrıldıktan sonra babalık vazifelerinde hiçbir aksama olmadığını belirtti.

İki oğlu olan Altuğ, kendi babasına ise şükran duyuyor.

Çocuklarına aşık bir baba olduğunu belirten Emre Altuğ, "Eskiden babalar evlatlarına sevgilerini gösteremezlerdi. Ama benim babam öyle değildi. Tüm sevgisini bana sundu. Çocuklarımı bu kadar güzel sevmeyi, gösterebilmeyi babamdan öğrendim" dedi.

54 YILLIK ÖRNEK BAĞ

Annesinin vefatından sonra babasını Çeşme'den ayıramadığını da belirten Altuğ, "Aralarında muhteşem bir bağ vardı, 54 yıl birliktelerdi. Annemin mezarı Çeşme'de ve babam şimdi annemin yanından ayrılmıyor" şeklinde konuştu.