Emre'den çarpıcı sözler!..

Emre'nin ke­na­ra ge­lir­ken yap­tı­ğı ha­re­ke­tin tek­nik di­rek­tör Kar­ta­l’­a bir tep­ki olup ol­ma­dı­ğı me­rak ko­nu­su ol­du. 34 ya­şın­da­ki isim, “T­ri­bün­ler­den maç bo­yu kü­für ye­dim. An­lık bir tep­ki ola­rak bu ha­re­ke­ti yap­tım. Ho­ca­ma as­la saygısızlık etmem” dedi.

Emre'den çarpıcı sözler!..
Bugün'den Suat Vilgen'in haberine göre Fe­ner­bah­çe, lig­de ön­ce­ki gün dep­las­man­da kar­şı­laş­tı­ğı Es­ki­şe­hirs­po­r’­la 1-1 be­ra­be­re ka­la­rak zirve yarışında kritik bir yara aldı.

Kar­şı­laş­ma­ya dam­ga vu­ran olay­lar­dan bi­ri de Em­re Be­-  lö­zoğ­lu­’nun 73. da­ki­ka­da oyun­dan alınırken İsmail Kartal’la göz göze gelmemesi ve mon­tu­nu ye­re fır­lat­ma­sıydı. 34 ya­şın­da­ki de­ne­yim­li oyun­cu­nun bu ha­re­ke­ti ken­di­si­ni ke­na­ra alan Kar­ta­l’­a bir tep­ki ola­rak ya­pıp yap­ma­dı­ğı da önem­li tar­tış­ma ko­nu­la­rı­nın ara­sın­da ye­ri­ni al­dı. Ancak Emre söz konusu tepkisine açık­lık ge­tir­irken hareketinin Kartal’a yönelik olmadığını ifade etti.

MAÇ BOYU ISLIKLANDI

Özellikle sosyal medyada çok konuşulan olayı yakın çevresine değerlendiren Sarı-Lacivertli takımın kaptanı, “O an ver­di­ğim tep­ki ve gös­ter­di­ğim re­ak­si­yon Es­ki­şe­hirs­por ta­raf­ta­rı­nay­dı. Ne­re­dey­se bü­tün kar­şı­laş­ma bo­yun­ca kü­für ye­dim. Ke­na­ra gel­di­ğim­de de tri­bün­ler­den tep­ki­ler var­dı. Ben de an­lık bir refleksle mon­tu­mu ye­re fırlattım. An­cak ke­sin­lik­le ho­ca­ma kar­şı bir ha­re­ket de­ğil­di. Ken­di­si­ne say­gı­sız­lık yap­mam as­la söz ko­nu­su ola­ma­z” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Em­re, kar­şı­laş­ma bo­yun­ca da to­pu aya­ğı­na al­dı­ğı he­men her po­zis­yon­da ıs­lık­lan­mış­tı.
Konular Spor Haberleri