Emrullah Erdinç'ten ses getiren Seren Serengil açıklaması

Polis - adliye muhabiri; gazeteci ve yazar Emrullah Erdinç 3 gün zorlama hapis cezası alan Seren Serengil'in, teslim olma sürecini adeta reality şova çevirmesine ilişkin çarpıcı eleştirilerde ve açıklamalarda bulundu.

Emrullah Erdinç'ten ses getiren Seren Serengil açıklaması

Atv'de yayınlanan "atv'de Hafta Sonu" programında İbrahim Sadri'ye konuk olan polis - adliye muhabiri; gazeteci ve yazar Emrullah Erdinç 3 gün zorlama hapis cezası alan Seren Serengil'in, teslim olma sürecini adeta reality şova çevirmesine ilişkin çarpıcı eleştirilerde ve açıklamalarda bulundu.

"Ünlüler hukuğu bir şov alanına çeviriyor. Seren Serengil'in de yaptığı bir şovdur çünkü geçen pazartesi günü karşılaştığım bir manzara vardı. Çağlayan Adliyesi'ne gittim; 11. Aile Mahkemesi'nin kaleminde Seren Serengil'in yollarını ayırdığı avukat Ayşegül Mermer'i gördüm. Mermer telefonla Seren Serengil'le konuşuyordu.

Avukat Ayşegül Mermer, 'Seren lütfen böyle yayınlar yapma. Sen en erken perşembe günü teslim olabilirsin. Davaya da kendine de zarar veriyorsun. Lütfen bunu yayında söyle. Sen bugün teslim olamazsın, bugün cezaevine giremezsin' diyordu. Ben ve etrafımdaki herkes bu konuşmaya tanıklık ettik. Ama yayına baktığımızda 'Seren Serengil az sonra cezaevine giriyor' diye yayın yapılıyor."
şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulunurken program sunucusu İbrahim Sadri'de durumu "Yanlış anlaşılmasın ben herhangi bir taraf falan değilim ama adalet meselesinin böyle bir şova dönüştürülmesi canımı sıkıyor" yorumunu yaptı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!