En çok Aziz Yıldırım konuşuldu

Geride bıraktığımız 2015 yılında en çok gündeme gelen kulüp başkanları belirlendi. Interpress araştırmasında, yıl boyunca en çok haber olan kulüp başkanları sıralamasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım toplam 13 bin 556 haberle ilk sırada yer aldı.

En çok Yıldırım konuşuldu
CİHAN'da yer alan habere göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 2015 yılında 9 bin 870 haber ile ikinci olurken, Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 9 bin 611 haberle üçüncü olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl Olağanüstü kongre yaşanan Galatasaray’da eski başkanı Duygun Yarsuvat 4 bin 024 haberle spor sayfalarında yer alırken, yeni seçilen Dursun Özbek ise 7.643 haberle gündeme geldi.

Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergiyi kapsayan incelemesinde, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı 2015 yılı boyunca 6 bin 437 haberde yer alırken, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer 5 bin 784 haber, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın da toplam 3 bin 125 haber ile spor sayfalarında yer aldığı saptandı.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan 2 bin 802 haber, T. Konyaspor Başkanı Ahmet Şen ile Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un da toplamda bini aşkın haber ile sık sık gündeme geldiği belirlendi.
Konular Spor Haberleri