Enes Batur gerçekten nikahlandı mı?

Enes Batur, geçtiğimiz günlerde dün akşam nikah masasına oturdu. Ünlü YouTuber'ın düğününden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Ancak takipçileri Enes Batur'un evlendiğine inanmakta zorlandı. Enes Batur konuyla ilgili açıklama yaptı.

Enes Batur gerçekten nikahlandı mı?
Habertürk'ün haberine göre ünlü Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde düğün davetiyesini paylaşarak sevgilisi Tulu Bacı ile evleneceğini açıklamıştı. Batur,  düzenlenen bir törenle Tulu Bacı ile nikah masasına oturdu. Ünlü YouTuber'ın düğününden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Ancak Enes Batur'un takipçileri evlendiğine inanmadı. Youtube'da 10 milyon takipçisi olan Batur'un yakında vizyona girecek filmi için reklam yaptığı söylenirken, bazı takipçileri ise bu organizasyonun yeni filmden bir sahne için gerçekleştiğini iddia etti.

Enes Batur bugün de yeni paylaşımlar yaptı. Düğünden fotoğraflarını paylaşan Batur şu mesajı yayınladı:

"21 yaşında yolun başındayım, hayatımın en büyük ve en doğru kararını aldım, yol arkadaşımı buldum. Acı tatlı günleri birer anı olarak geride bırakırken, umut ve sevgi dolu bir geleceğe ilk adımı atmış olmanın tarif edilmez mutluluğu içerisindeyim. Sonsuzluğun madalyası bir hayat arkadaşı... Bu mutluluktan öte daha ne olabilir bilmiyorum. Sadece bu duygunun yaşanmadan tarif edilemeyeceğini biliyorum. Sizler ve diğerleri için tek temennim, bu mutluluğu yaşamaktan korkmayın. Unutmayın, hiç birşey için erken, hiçbirşey için geç değildir..."

Ancak paylaşımda dikkatlerden kaçmayan bir detay vardı. Enes Batur'un son paylaşımında yanında yer alan kişi  oyuncu Damla Aslanalp'dı. Batur fotoğraflarda Aslanalp'ı da etiketledi. Aslanalp, Batur'un son filminde rol alıyor. Bu paylaşım, Batur'un takipçilerinin 'reklam' iddiasını doğrular nitelikteydi.

Batur, "2. Sayfa programına" katıldı ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Batur şunları söyledi:

* İlk fenomenlerden olduğum için birikimim oldu tabi. İnsanların beni ne kadar kazandığım üzerinden nitelendirmesini istemiyorum. İlk filmden para kazanamadım. Vergi borcumu ödemiştim.

* Kerimcan Durmaz o paylaşımı beni ilgilendirmiyor. Cevap vereceğim bir şey değil. Yanlış, kötü...

* Düğün davetiyesindeki Tulu Bacı'yı ben uydurdum. Tulumbacı diye seslendiğim için M harfini çıkardım.

* Söylüyorum inanmıyorsunuz gerçekten evlendim. Aşık oldum.

* Film seçmelerine gelmişti orada tanışmıştık.