Enes Batur'un ikinci filminin çekimleri iptal edildi!

Enes Batur'un 'Hayal mi Gerçek mi?' adlı sinema filminin ikincisi hayal oldu.

Enes Batur'un ikinci filminin çekimleri iptal edildi!
Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın özel haberine göre hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme', 'kişilerin huzur ve sükununu bozma', ‘sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçlarından soruşturma başlatılması nedeniyle Batur'un ikinci filminin çekimleri iptal edildi.

Ünlü Youtuber, büyük bir darbe yedi!

Enes Batur, 20 Ekim'de bir video yayınladı. Birçok kişinin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden söz konusu videoyu şikayet etti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER!.. (VİDEO)

Şikayetleri değerlendiren Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, Enes Batur hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme', 'kişilerin huzur ve sükununu bozma', ‘sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçlarında soruşturma başlattı. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, Enes Batur'un ikamet adresinin Antalya'da olması ve şikayetlerin Türkiye genelinde yapılması nedeniyle yetkisizlik kararıyla soruşturma dosyasını Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. Enes Batur, gelen tepkiler üzerine Enes Batur, söz konusu videoyu silmiş, sosyal medya hesabından özür mesajı paylaşmıştı.

Ne var ki Enes Batur'un özür dilemesi yeni filminin iptal edilmesine engel olmadı. Enes Batur'un ilk sinema filmi 'Enes Batur ile Hayal mi Gerçek mi'  gösterime geçtiğimiz yıl girmişti. 'Enes Batur ile Hayal mi Gerçek mi', 12 haftada 1 milyon 483 bin 848 kişi tarafından izlenmişti. Filmin hasılatı ise 17 milyon 463 bin 423 TL olarak gerçekleşmişti.