Engin Altan Düzyatan: "Burak benim kardeşimdir"

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün Etiler’deydi. Geçtiğimiz günlerde aynı sandıkta oy verdiği Burak Özçivit’in kendisini görmezden gelmesi hatırlatılan Düzyatan, "Burak benim eskiden beri kardeşim. Görmemiştir, öyle bir şey olmaz aramızda" dedi.

Engin Altan Düzyatan: "Burak benim kardeşimdir"
Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre bir toplantı yapan oyuncu çıkışta gazetecilerle konuştu. Yeni projesinin olup olmadığı ve tatil planı sorulan oyuncu; "Yeni proje her zaman var bakalım, senaryo okuyoruz. Hepimiz tatil için çalışmıyor muyuz? Yine fotoğraf çekmeye gideceğim" dedi.

Öte yandan, "Bir gün oyunculuğu bırakıp fotoğrafçı olur musunuz?" sorusuna Düzyatan, "Bir gün komple bırakırsam fotoğraf çekerim tabii. Ama profesyonel fotoğrafçılık başka bir iş” cevabını verdi. Gazetecilerin, "Birlikte paparazzilik yapalım?" teklifini alan oyuncu kahkaha atarak, "Olur abi yapalım bir akşam çıkalım. Kimi kovalayalım? Kim meşhur şu sıralarda? Şahan’ı (Gökbakar) yakalayalım ama o dışarı çıkmıyor ki" şeklinde konuştu.

"GÖRMEMİŞTİR"

Geçtiğimiz günlerde aynı sandıkta oy verdiği Burak Özçivit’in kendisini görmezden gelmesi hatırlatılan Düzyatan, "Burak benim eskiden beri kardeşim. Görmemiştir, öyle bir şey olmaz aramızda" dedi.

Engin Altan Düzyatan: "Burak benim kardeşimdir"