Engin Altan Düzyatan eşinin ayaklarını yerden kesti

Neslişah Alkoçlar, 28. yaşına Türkiye’den binlerce kilometre uzakta Maldivler’de girdi. Eşi Engin Altan Düzyatan’ın yaptığı tatil programıyla ayağı yerden kesilen sosyetik güzel, başarılı oyuncunun Maldivler’de yaptığı jestlerle de unutulmaz bir doğum günü geçiriyor.

Engin Altan Düzyatan eşinin ayaklarını yerden kesti
Takvim'de yer alan habere göre yaklaşık 2 yıl önce yaptıkları evlilikle magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, yine herkesi kıskandırdı. Sosyetik eşine olan aşkını her fırsatta dile getirmekten kaçınmayan başarılı oyuncu, bu kez Neslişah Alkoçlar'ın 28. yaş günü için romantikliğini konuşturdu. Engin Altan Düzyatan, eşinin 2 Aralık'taki doğum günü için aylar öncesinden Maldivler tatil planı yaptı. Dizi setini ve hatta oğulları Emir'in bakıcısını dahi bu tatile göre programlayan Düzyatan, Neslişah Alkoçlar'ın yeni yaşına en sevdiği yer olan Maldivler'de girmesini sağladı.

OKYANUS ÜZERİNDE HAVUZLU VİLLA...

Güzel eşi için geceliği yaklaşık 6 bin liralık okyanus üzerindeki havuzlu villalardan birini seçen yakışıklı oyuncu, jestlerini bununla da sınırlı tutmadı... Neslişah Alkoçlar'ın doğum günü yemeği için kumsalı mumlarla süsletip özel aşçı tutan Engin Altan Düzyatan, eşini mutluluktan havalara uçurdu. Gündüzleri Maldivler'in eşsiz denizinin tadını çıkaran ünlü çift, dalış gibi faaliyetlere katılmayı da ihmal etmedi. Bu arada Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan'a tatillerinde Alkoçlar'ın en yakın dostu olan Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi de eşlik ediyor.

Engin Altan Düzyatan eşinin ayaklarını yerden kesti