Engin Altan'ın kanında ve idrarında esrar tespit edildi!..

Son dönemin başarılı oyuncusunun kanında ve idrarında esrar bulunurken, Düzyatan emniyetteki ifadesinde, 3-4 kez uyuşturucu kullandığını fakat müptela olmadığını anlattı.

Engin Altan'ın kanında ve idrarında esrar tespit edildi!..
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'a uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı gerekçesiyle dava açıldı. Düzyatan'ın kanında ve idrarında esrar bulunurken emniyetteki iifadesinde ise 3-4 kez uyuşturucu kullandığını fakat müptela olmadığını anlattı.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan'a uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı gerekçesiyle dava açıldı.

Düzyatan geçtiğimiz Ağustos ayında birçok ünlü ile birlikte uyuşturucu operasyonu çerçevesinde gözaltına alınmıştı. Bazı ünlülere örgüt suçu kapsamında dava açılırken Engin Altan Düzyatan'ın dosyası örgüt bağlantısı bulunmadığı için düz savcılığa gönderilmişti.

Hakkındaki soruşturma tamamlatan Düzyatan için iddianame hazırlandı. İddianamede 6 Ağustos 2013 günü ünlü sanatçının kan ve idrarından alınan örnekte esrar maddesi tespit edildiği belirtildi. İddianamede Düzyatan'ın emniyetteki ifadesinde uyuşturucu bağımlısı olmadığını söylediği 3-4 kez yurtdışında uyuşturucu madde kullandığını belirttiği anlatıldı. Tespit edilen telefon tapelerinin uyuşturucu ile ilgisi olmadığını ileri süren Düzyatan Sulh Seza Mahkemesi'nde ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.