Engin Günaydın sevgilisini aldattı mı?

"Galip Derviş" dizisinin veda yemeğinden çıkan Engin Günaydın, önceki gece Hayal Kahvesi'nde tanıştığı bir kadınla samimi görüntüler verdi.

Engin Günaydın sevgilisini aldattı mı?
Görüntülere kaç para verirsiniz?

Güneş'in haberine göre
aynı dizide rol aldığı Algı Eke'den ayrılan Günaydın, alkolün etkisi ile tanıştığı kadınla öpüşmeye başladı.

Ellerinde görüntü olduğunu söyleyen müşteriler gazetecilere gelip olayı anlattı.>

Aynı kadınla ilerleyen dakikalarda mekanın önünde tekrar öpüşmek üzere olan Günaydın, flaşlar patlayınca ayrıldı. Çıkışta ayakta durmakta güçlük çeken Günaydın'a ait görüntüleri satmak isteyen gençler gazetecilere "Ne kadar para verirsiniz?" diye sordu. 

Rahatsız olduğunu söyleyen Günaydın sevgilisini aldattı

Öte yandan Sabah Gazetesi'nin iddiasına göre ise Engin Günaydın'ın başrolünü oynadığı 'Galip Derviş' isimli dizinin veda yemeği, önceki akşam Taksim'deki Raika Restaurant'da yapıldı.

Engin Günaydın, rahatsız olduğu gerekçesiyle rol arkadaşları Ersin Korkut, Algı Eke ve Orhan Güner'le birlikte gazetecilere poz vermedi.

Geceden erken ayrılan Günaydın, soluğu Beyoğlu'ndaki Hayal Kahvesi'nde aldı. Algı Eke ile ilişki yaşayan oyuncu, barda tanıştığı bir kadınla sarmaş dolaş eğlenip öpüştü.

Mekan dışına çıkan ikili, samimi bir şekilde görüntülenince ünlü oyuncu tekrar içeriye kaçtı.

Geç saatlerde mekandan ayrılan Engin Günaydın, ayakta durmakta zorluk çektiği için tanıdıkları tarafından bir taksiye bindirildi.