Engincan Ural'a hırsızlık şoku!

Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural, lüks bir otele yerleşti. Kaldığı odadan değerli eşyalarının çalındığını fark etti. Kamera görüntüleri hırsızı ele verdi. Soyguncunun 12.5 yıla kadar hapsi istendi.

Engincan Ural'a hırsızlık şoku!
Takvim'den Dilek Yaman'ın haberine göre şarkıcı Sibel Can'ın büyük oğlu Engincan Ural, farklı giyim tarzıyla magazin gündemini meşgul etti. Ancak ünlü isim, bu kez farklı bir olayla gündeme geldi. Yurt dışında eğitim gören Engincan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. İstanbul Şişli'deki lüks bir otele yerleşti. Bir süre sonra kaldığı odadan değerli eşyalarının çalındığını fark etti. Ural, durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi. Bunun üzerine güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Kamera kayıtlarından Engincan Ural'ın oda kapısını açık bıraktığı ve yan odada kalan Sait M. adlı kişinin odaya girip birkaç dakika sonra koşarak kendi odasına geçtiği tespit edildi.

HIRSIZA DAVA AÇILDI

Engincan Ural'ın şikayeti üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Sait M., suçlamaları reddetti. Sait M., "Olay günü alkollüydüm. Kendi odam zannettiğim için yan odaya girmişim. Ardından pahalı eşyaları görünce alıp kendi odama götürdüm. Pişmanım" dedi. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame düzenlendi. Sait M. hakkında, "Konut dokunulmazlığını ihlal ve hırsızlık" suçlarından 12.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.