Erdemoğlu Minik Serçe'den ilham aldı

Ünlü modacı Emre Erdemoğlu, 2019-2020 sonbahar-kış koleksiyonunda Türk Pop Müziği’nin önemli ismi ‘Minik Serçe’ lakaplı Sezen Aksu’dan ilham aldı. Erdemoğlu yeni koleksiyonuna ‘Minik Serçe’nin “Onu Alma Beni Al” şarkısının adını verdi.

Erdemoğlu Minik Serçe'den ilham aldı
İHA'nın haberine göre ünlü modacı Emre Erdemoğlu, 2019-2020 sonbahar - kış koleksiyonunda; geçmiş, gelecek ve an arasındaki ilişkide, duygu, hayal ve gerçeklikler ekseninde, “Onu Alma Beni Al” temasını vurguluyor.

2019-2020 sonbahar-kış koleksiyonunda, Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Sezen Aksu şarkılarını ve portresini koleksiyonuna işlediği bilgisini veren Erdemoğlu, tüm detaylarda Sezen Aksu portresini grafiksel bir dille yorumladığını, şarkı sözlerini koleksiyona enjekte ettiğini dile getirdi.

Her sezon farklı karakterleri koleksiyonlarına işlediğini anlatan Erdemoğlu, “Bu sezon da hayranı olduğum Sezen Aksu’yu farklı bir anlatım şekliyle moda severlere sunmayı tercih ettim. Sezen Aksu'dan ilham alınarak hayata geçirilen koleksiyonumuz, özellikle aşka olan inancımızın yok olduğu bu süreçte, bizi bekleyen geleceğe karşı optimist bir tavır takınıyor” şeklinde konuştu. 

Erdemoğlu Minik Serçe'den ilham aldı