Erdil Yaşaroğlu Guinness Rekorlar Kitabı'nda!..

Erdil Yaşaroğlu, dünyanın en büyük karikatürünü çizerek adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdırmayı başardı...

Erdil Yaşaroğlu Guinness Rekorlar Kitabı'nda!..
Yıllardır imza attığı karikatürlerle yüz güldüren Erdil Yaşaroğlu, bu kez hepimizi gururlandırdı. Yaşaroğlu, Samsung ile yürüttüğü ’Galaksiye Notumuz Var’ projesinde ’dünyanın en büyük karikatürünü’ çizdi. Erdil Yaşaroğlu’nun 11 bin metrekarelik yani yaklaşık 2 futbol sahası büyüklüğündeki çizimi, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Hazırlıkların 24 gün sürdüğü çizim; Pınarhisar’da yapıldı. Karikatür için bin 200 kilo boya kullanan Yaşaroğlu’nun çizim anındaki görüntüleri, helikopterle çekildi. Çekimler; pilotluğunu Mehmet Öztekin, görüntü yönetmenliğini ise Seyit Ömer Gülas’ın üstlendiği Flycam tarafından yapıldı. Çekim alanının, park yapılmasına karar verildi.

11 BİN METREKARE

Ünlü karikatüristin Samsung Electronics ile gerçekleştirdiği ’Galaksiye Notumuz Var’ projesindeki karikatür, ’10.952.055’ yani yaklaşık 11 bin metrekarelik bir alana çizildi.

TWİTTER DA OLAY OLDU

"Bir hayal olarak yola çıktık, rekor kırdık"
diyen Erdil Yaşaroğlu’nun başarısı, sosyal paylaşım sitesi twitter’da günün konusu oldu. Yaşaroğlu ve projenin adı ’Galaksiye Notumuz Var’; twitter’da en çok konuşulan konular listesinin ilk sırasına yerleşmeyi başardı.


Habere ait görüntüleri izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..