Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından, "Türkiye’de yapılacak daha çok yatırım, hayata geçirilecek daha çok hizmet var. Önce inşallah 2023’e yürüyeceğiz, arkasından menzilimizi 2053’e, sonra da 2071’e çevirip kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz." mesajını paylaştı.

Erdoğan: 'Kararlılıkla devam edeceğiz'
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, "Türkiye'de yapılacak daha çok yatırım, hizmet var. inşallah 2023’e yürüyeceğiz, arkasından menzilimizi 2053’e, sonra da 2071’e çevirip kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz." mesajını paylaştı.

Erdoğan'ın paylaşımları şöyle:

"FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimi, demokrasimiz ve özgürlüğümüzle birlikte ekonomimizi de hedef alıyordu.

2016'da, yakın tarihimizin en ağır travmalarından biri olan 15 Temmuz'a, terörle mücadelede verdiğimiz mücadeleye rağmen yüzde 2,9 büyüdük.

2017 ilk çeyreğinde de oldukça iyi bir ekonomik performans ile gerçekleştirdiğimiz yüzde 5 oranında büyüme hepimize ümit vermiştir.

Türkiye, dünyanın en ciddi çatışma bölgesinin ortasında bulunmasına rağmen istikrar ve güven ortamının tehlikeye düşmesine asla izin vermedi

Binlerce yıllık devlet geleneğimiz, yaşadığımız coğrafyadaki bin yıllık varlığımız ve geleceğe dair hedeflerimizle biz farklı bir ülkeyiz.

Önce inşallah 2023’e yürüyeceğiz, arkasından menzilimizi 2053’e, sonra da 2071’e çevirip kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.."