Erdoğan'a ilçe belediyeleri soruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki 'ilçe belediyelerinde değişiklik olacak mı?' sorusuna "Şu anda yok, ama olmayacağı anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'a ilçe belediyeleri soruldu
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan daha sonra kendisine yöneltilen gündem başlıklarına ilişkin soruları yanıtladı.

'Erken seçim' sorusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim iddialarıyla ilgili soruları cevapladı. Erdoğan, "Erken seçim, şu anda gündemimizde yok" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "İstanbul'daki ilçe belediyelerinde değişiklik olacak mı?" sorusuna ise şu şekilde cevap verdi "Şu anda yok, ama olmayacağı anlamına gelmez"

AK Parti'de istifalar


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe görevlerinden geçtiğimiz haftalarda istifa ettiklerini açıklamıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek de Cumartesi günü için istifa edeceğini duyurmuştu.