Erdoğan'dan İstanbul'da sürpriz görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da saat 15:00'te AK Parti kurmayları ile uyum yasaları, seçim ittifakı ve seçim baraj konularının da ele alınacağı bir görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan, saat 17:00'de Başbakan Yıldırım'ı da kabul edecek...

Erdoğan'dan İstanbul'da sürpriz görüşmeler
Habertürk'ten Çimen Çetin'in haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 15:00'te AK Parti kurmayları ile görüşecek. Son dakika gelen habere göre, gündemde seçim ittifakı ve baraj konularının yer alabileceği belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi programında bu görüşme yer almıyordu.

ERDOĞAN, 5 İSİM İLE GÖRÜŞECEK

AK Parti'de gündem 2019'da hayata geçecek Cumhurbaşkanlığı Sistemi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kapsamda bugün, uyum yasalarıyla ilgili olarak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ile Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop ile bir görüşme yapacak.

SEÇİM İTTİFAKI VE SEÇİM BARAJI KONULARI DA GÜNDEMDE OLACAK

Toplantıda uyum yasalarının yanı sıra, Devlet Bahçeli'nin dile getirdiği, seçim ittifakı ve seçim barajı ile ilgili gündemlerinin de görüşülmesi bekleniyor.

BAŞBAKAN'I DA KABUL EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca, Mabeyn Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek. Görüşmenin saat 17.00'da gerçekleşmesi bekleniyor.