Erkan Özerman: Kıvanç Tatlıtuğ'a çok emek verdim

HTVde ekrana gelen Oya ile Hayata Güzel Bak programına konuk olan Erkan Özerman, çarpıcı ifadelerde bulundu..

Erkan Özerman: Kıvanç Tatlıtuğ'a çok emek verdim

Özerman: “Kıvanç'la Yaşadığımız Tatsızlığı, Medya Kan Davasına Çevirdi”

Türkiye'nin sağlıklı yaşam televizyonu HTV'de yayınlanan “Oya ile Hayata Güzel Bak” programının bu haftaki konuğu ünlü organizatör, yapımcı ve menajer Erkan Özerman'dı... Özerman, Oya Germen'e keşfettiği model ve oyuncuları, meslek hayatında yaşadığı kalp kırıklıklarını, Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı tatsızlığı, birçok ünlü isimle anılarını, aldığı ödülleri ve hayat felsefesini anlattı. Özerman, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bir sözleşme nedeniyle yaşadıkları tatsızlığı, medyanın kan davasına çevirdiğini söyledi.

SEMİHA YANKI: "ERKAN ÖZERMAN BENİ SATMAK İSTEDİ" (VİDEO)
 
“Bülent Ersoy'u Olympia'da Sahneye Çıkardım, Yer Yerinden Oynadı”

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile saygılı ve ciddi bir iş ilişkilerini olduğunu ifade eden Erkan Özerman, “Bülent Ersoy lafımı dinledi. Onu Olympia'da sahneye çıkardığım zaman yer yerinden oynadı. Transeksüel ve Türkiye'de sahneye çıkarılmamış sanatçıyı merak ettiler. 2800 kişi geldi. Bülent Ersoy, eseri mikrofonsuz seslendirince ayakta alkışlandı. Ama hatır için bir lokantada sahne alınca, böyle şey olmaz dedim. Anjiyo için hastanede olmama rağmen, uçağa binip gittim ve “Burada ne işin var? dedim.” diye konuştu.

OSMAN TANBURACI'DAN ERKAN ÖZERMAN YORUMU!.. (VİDEO)

“Kıvanç Tatlıtuğ'a Çok Emek Verdim”

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bir dönem yaşadığı soruna da değinen Erkan Özerman, verdiği röportajlarda sözlerinin çarpıtıldığını; Kıvanç Tatlıtuğ ile bir sözleşme nedeniyle yaşadıkları tatsızlığı da medyanın kan davasına çevirdiğini söyledi. Kıvanç Tatlıtuğ'a çok emek verdiğini belirten Özerman, “Kıvanç, beni arayıp çok özlediğini söyledi, medya yüzünden hastanede beni ziyaret edemedi.” dedi.

SACİT ASLAN VE ERKAN ÖZERMAN CANLI YAYINDA NELER YAŞADI?.. (VİDEO)