Erkan Tan, Kılıçdaroğlu'nun oruçlu olup olmadığını merak etti

Mehter Marşı'nı programına jenerik müziği haline getiren A Haber sunucusu Erkan Tan her sabah izleyicilerini biraz daha şaşırtmayı başarıyor.

Erkan Tan, Kılıçdaroğlu'nun oruçlu olup olmadığını merak etti

A Haber kanalında sabah programı yapan Erkan Tan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in iftar yemeğinde bir araya gelmelerini her zaman ki enteresan tarzı, cümlelerin sonundaki heceleri garip şekilde tellaffuzuyla ne ima attiği anlaşılamayan bir şekilde yorumlayarak izleyicilerini her zaman ki gibi şaşırtmayı başardı.

Tan, buluşmayı aktarırken iftar davetini Kılıçdaroğlu'nun verdiğini belirtti ve "Ben de merak ediyorum Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı oruç muymuş? Kötü bir niyetim yok, oruçsa Allah kabul etsin deyip dua edeceğim canım. Allah Allah oruç muydu, merak  ettim. Yanındakiler oruç muydu? İftarda bir araya geldiler ya; iftar oruç tutanlara özgü bir yemek, bir durum. Oruç muydu? Allah kabul etsin diyeceğim" ifadelerinde bulundu.

İzleyiciler sunucunun tam olarak neyi ima ettiğini ve ne anlatmaya çalıştığını anlayamadan Tan sözlerini yine "Ver mehteri" diyerek sonlandırdı.

Erkan Tan'ın 'Mehter Marşı'nı programında jenerik müziği haline dönüştürmesi de anlaşılamıyor ve sosyal medyada bir hayli eleştiriliyor.

İşte o garip sözler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..