Erol Evgin sanatta 50. yılını kutladı

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, sanat hayatının 50. yılını geçtiğimiz akşam Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir konserle kutladı.

Erol Evgin sanatta 50. yılını kutladı

Hazırlıkları aylar öncesinden başlayan, biletleri günler öncesinden tükenen konserini “Yaşadım Yıldızlar Şahidimdir” isimli şarkısıyla açan Erol Evgin’in, repertuarında yer verdiği; “Eski Günler”, “Bizim Tango”, “Delilah” isimli şarkılardaki görkemli sahne oyunları izleyenlerden büyük alkış aldı.

Erol Evgin, konuklarını Firuz İsmailov yönetimindeki orkestrası eşliğinde büyülü bir yolculuğa çıkarırken; sanatçının çocukluğundan, bugününe led ekranda yayınlanan özel görüntüler müzikseverleri kimi zaman gülümsetti, kimi zaman da duygulandırdı.

Baba – Oğul

Erol Evgin, 50. yıl gala konserinin ilk bölümünün sonunda; “Atalarımız, armut dibine düşer derler. Bizde de öyle oldu. Kendi bestesiyle karşınızda Murat Evgin” söyleriyle kendisi gibi Sanatçı olan oğlu Murat Evgin’i, sahneye davet etti. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Evgin: “Baba, beni armut diye anons ettiğin için teşekkür ederim diyerek önce tüm konukları güldürdü. Ardından sanıyorum bu sadece benim için değil, hepimiz için böyle; onu sadece iyi şarkı söylediği için, yakışıklı olduğu için değil, nezaketin zayıflık sayıldığı günümüzde hala böyle nazik kaldığı ve duruşunu 50 yıldır bozmadığı için seviyoruz” dedi. Sanatçılar birlikte “Baba – Oğul” isimli şarkıyı seslendirdiler.

Bu özel gecede Erol Evgin’i izlemeye gelenler arasında; Nevra Serezli, Sumru Yavrucuk, Nilgün Belgün, İclal Aydın, Berrin Zorlu, Ceylan Ertem, Oya Germen, Yönetmen Mustafa Kotan, Sema Öztürk, Engin Hepileri vardı.