Erol Köse 'Yeşim Salkım' açıklamasından çark etti!

Yıllardan beri "Ne diyorsak O!" sloganıyla sosyal medya ve ekranlarda yer alan prodüktör Dr. Erol Köse izleyenleri şok eden bir 'dönüş' sergiledi.

Erol Köse 'Yeşim Salkım' açıklamasından çark etti!

Erol Köse, 8 Mayıs 2017 tarihinde konuk olduğu "Beraber ve Solo Serzenişler" isimli internet programında Sacit Aslan ve İzzet Çapa'nın sorularını yanıtlarken 'Bir duyuma veya istihbarat'a dayalı olarak değil 'bizzat yaşadığını iddia ettiği' bir olayı tüm detaylarıyla yaklaşık 5 dakikaya yakın bir sürede anlatmıştı...

Yeşim Salkım - Hakan Uzan evliliğinin en yakın tanıklarından olan Erol Köse'den Yeşim Salkım ile ilgili bomba ihanet iddiası gelmişti.

Erol Köse şu ifadelerde bulunmuştu:

"Hakan Uzan bir gün beni aradı 'Yeşim'le artık kardeş gibiyiz, aramızda uyum kalmadı' dedi. Bunun üzerine Yeşim Salkım elini çabuk tutup ayrılmak isteyince Hakan Uzan gurur yaptı ve ayrılmak istemediğini söyledi. Hatta bana 'Yeşim senin kankan onunla konuş ayrılmasın, gerekirse Telsim'in yarısını ona veririm' dedi. Gittim Yeşim'le konuştum. Yeşim 'Bir gün bile katlanamam' dedi.

Yeşim parayı seven bir kadındır. Sadece aşık bir kadın 5 milyar dolar gibi bir parayı reddeder diye düşündüm. O zaman ki Telsim'in sahibi olan eşini aldatan bir kadın, Telsim hat kullanıyor olamazdı. O tarihte iki GSM şebekesi vardı. Yeşim'in mutlaka gizli bir Turkcell hattı vardır diye düşündüm. Yeşim'in annesi ve kızına gelen çağrıları analiz ettirdik ve şüpheli bir Turkcell hattını tespit ettik...  Yeşim Salkım'ın, Hakan Uzan'ı bir spor hocasıyla aldattığını öğrendim. Adamın çalıştığı yere gittim. Spor hocasını ülkeyi terk etmesi konusunda uyardım"


Erol Köse konuşmasının bir bölümünde İzzet Çapa'ya spor hocasının çalıştığı spor merkezini de binanın köşesinde bulunan ünlü bir cafenin adını vererek detaylı olarak tarif ediyor.

EROL KÖSE, YEŞİM SALKIM'IN HAKAN UZAN'I NASIL ALDATTIĞINI İŞTE BÖYLE ANLATMIŞTI! (VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!)

'NE DİYORSAK O!' 

Yıllardan beri "Ne diyorsak O!" sloganıyla sosyal medya ve ekranda yer alan prodüktör Dr. Erol Köse; kendi ağzından - birebir yaşadığını ifade ederek anlattığı konunun detaylarını verirken 'Duyduğuma göre' veya 'Bana söylenene göre' gibi ifadelerde bulunmamasının yanı sıra bizzat GSM hattını takip ederek spor hocasının adresine ulaştığını ve kendisini ülkeyi terk etme konusunda uyardığını söylemişti.

Erol Köse 8 Mayıs 2017 tarihinde yaklaşık 8 dakika boyunca en ince detaylarına kadar anlattığı bu olayı; kendi programında yaklaşık 30 saniye süren bir konuşmayla yalanladı.

"O aralar birileri beni doldurdu. Sonradan öğrendim ki yanlış bilgiymiş. Yoksa Yeşim mi Hakan'ı aldattı? Yoksa spor hocası mı vardı? gibilerden bana yanlış bir informasyon verdiler. Onu araştırdım kimlerin bana maksatlı olarak söylettiğini öğrendim. Şu an ifşa etmiyorum" diyerek Yeşim Salkım'dan özür dileyen Erol Köse şok etkisi yarattı.

Canlı yayınlarında her cümlesine 'Bu bir iddiadır. Tarafların cevap hakkı var' diyen Erol Köse, bir kaç ay önce 'Beraber ve Solo Serzenişler' programında dile getirdiği 'spor hocasıyla ihanet iddiasına' neden 'Aldığım informasyona göre...' diye başlamadı? Erol Köse yaşamadığı hayali bir olayı mı anlattı? 

Şimdi herkes Erol Köse'nin; ilk açıklamalarının mı yoksa bu geri vitese takarak yaptığı yeni açıklamalarının mı gerçek olduğunu tartışıyor...

İşte izleyenleri şok eden bir 'dönüş' sergileyen Erol Köse'nin açıklamaları...

BU SAATTEN SONRA 'NE DİYORSAK O' DEĞİLSİN ARTIK!

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..