Ersay Üner'den sürpriz single!..

Genç yaşına rağmen 12 yıldır Türk Müzik sektörüne sayısız hitiyle yön veren ünlü müzik adamı Ersay Üner, ilk kez kendi yorumuyla dinleyiciyle buluşuyor. Üner’in Seyhan Müzik etiketiyle çıkacak ilk single albümü “Yürüdüm” adını taşıyor.

Ersay Üner'den sürpriz single!..

Yalın, duygusal ve güçlü bir müzikal yapıya sahip Ersay Üner’in “Yürüdüm” şarkısının düzenlemesi Serkan Ölçer’e ait. Dikkat çeken klibi ise Gülşen Aybaba imzası taşıyor.

Üner’in hit şarkılarına yol arkadaşı olmuş elektro piyanosunun da kullanıldığı fotoğraf çekimi, Selim Akar kreatif danışmanlığında fotoğraf sanatçısı Tayfun Çetinkaya tarafından gerçekleştirildi.

Albümün maksi single olarak CD ortamında müzikseverlerle buluşması için ise Mart ayı planlanıyor.

Ersay Üner, yorumcu kimliği ile çıktığı yolculuğuna ilişkin şunları söylüyor: 'Şarkılarımı hep içimden gelerek yaptım, sonrasında da kimlerin yorumuyla iyi olabileceğini doğru hissettim sanırım. Eğer bir başarı varsa, buna bağlıyorum. “Yürüdüm” ve sonra gelecek şarkılar için de farklı bir şey olmadı aslında… Kendimin söylemesi için zamanın geldiğini hissettiğimde, “Yürüdüm” çıktı. Elbette yapım ve sunum aşamasında profesyonel bir ekip ile çalışmaya özen gösterdim ama müzik ve kalbin işaret ettiğinden başka bir kurgu yine yok… Sonuç ne olursa olsun, kendim ya da başkaları için yapacağım şarkılarla yürümeye devam edeceğim. Dilerim bu yolculuğum da adresini bulur…'

Ersay Üner’in söz & müziği kendisine ait olan hitlerden bazıları;

Demet Akalın (Afedersin, Bebek, Toz Pembe, Tecrube, Muzice, Herkes Hakettiği Gibi Yaşıyor, Tatil, Dans Et)
Ebru Gündeş (Söyleyin, Kızıl Mavi, Tek Tabanca, Bir Gece Vakti)
Gülben Ergen (Tesadüf)
Hande Yener (Sebastiyan)
Murat Boz (İstanbul Eğlencesi, Para Yok)
Murat Dalkılıç (Haliyle, Teslim Oldum)
Sibel Can (Akşam Sefası)

Konular Müzik