Ersoy Dede'den Demet Akalın'ı kızdıracak yazı!

Ersoy Dede, sınıra destek için giden ünlüler arasında yer almayan ve buna tepki gösteren Demet Akalın'ı köşesine taşıdı.

Ersoy Dede'den Demet Akalın'ı kızdıracak yazı!
MedyaRadar'ın haberine göre Ebru Polat'ın Mehmetçik'e destek için Hatay'a giden ünlülere "Afrin'e biz neden çağrılmadık" diyerek tepki göstermesinin ve Demet Akalın'ın da destek vermesinin ardından, Star yazarı Ersoy Dede, Akalın'a ''Hande Yener'i aldınız beni almadınız...' kavgası mı yoksa bu?'' diye sordu.

Ebru Polat, Zeytin Dalı Harekâtı'na destek için Hatay'a giden ünlüler heyetinin bileşenlerini eleştirerek, 'benzeri etkinliklere hep aynı isimlerin gitmesinden' şikayetçi oldu. Twitter hesabından, ''Niye devlet ile olan işlerde hep aynı ekip gidiyor?'' sorusunu yönelten Ebru Polat ''Biz de Afrin'e gitmek, askerlerimizin yanında olmak istiyorduk… Kim var yenilerden? Kimse yok'' diye yazdı.

''BİZİ ARAYAN OLMAZ CANIM''

Şarkıcı Demet Akalın da Ebru Polat'a destek vererek, ''Bizi arayan olmaz canm! Tekel! De'' ifadelerini kullandı.

Ebru Polat, Demet Akalın'ın yorumu üzerine de, ''Evet bizi hiç çağıran yok. Biz de devletimizin yanında olmak, ülkemiz için, askerlerimiz için bir şeyler yapmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızla yan yana olmak istiyoruz'' diye yazdı.

Ersoy Dede'den Demet Akalın'ı kızdıracak yazı!
Ersoy Dede'den Demet Akalın'ı kızdıracak yazı! - Resim : 2

Ebru Polat ve Demet Akalın'ın bu yazışmalarına yanıt ise Star'ın yazarı Ersoy Dede'den geldi.

Davet listeleri hazırlanırken, 'kesin gelmez' diye düşünülenlerin çağrılmamış olabileceğini yazan Dede, ''Demet Akalın her organizasyona gidiyor mu?'' diye sordu.

Ersoy Dede, Demet Akalın için şunları yazdı:

''GELMEYENLER ÇAĞRILMIYOR''


Hatay sınırında sanatçıların sporcuların gazetecilerin bir arada olduğu muhteşem bir program yapıldı. Kimler yoktu ki?.. Yüzlerce sanatçı..

Elbette biz organizasyonu izleyenler için sanki herkes oradaymış gibi geliyor ama programa dahil olmak isteyip de bir nedenle bulunamayanlar da gönül koymuş anlaşılan. Misal Demet Akalın…

Davet edilmediğini söylüyor. Olabilir mi?.. Elbette. Peki neden? Acaba 'kesin gelmez yine' deyip listeden çıkarmış olabilirler mi?

Zira benim bildiğim Demet Akalın, böyle protokoler organizasyonlarda kalabalık ekiple birlikte olmaktan çok da hoşlanan biri değil.

Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğindeki Yeni AKM tanıtım toplantısına da gelmedi, Enerji Bakanımız Berat Albayrak'ın Enerji Veren Kadınlar Ödül Törenine de, Emine Erdoğan Hanımefendi'nin ev sahibi olduğu Cevahir'deki Çocuk İstismarı konulu toplantıya da.

Hoşlanmıyor galiba.. İyi de neden kızdı peki bu defa?. Şeytan sor diyor; ''Hande Yener'i aldınız beni almadınız'' kavgası mı yoksa bu?