Ersun Yanal'dan 'son dakika' yorumları

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu Ersun Yanal, oyuncularıyla bir toplantı yaptı, bu sezon üç maçta uzatma dakikalarında gelen golleri şöyle yorumladı.

Ersun Yanal'dan 'son dakika' yorumları

Fenerbahçe, bu sezon Kasımpaşa, Kayseri Erciyes ve Bursaspor karşılaşmalarında uzatma dakikalarında gülerken, bunun nasıl başarıldığı tespitini teknik direktör Ersun Yanal yaptı.

Son dakikada gelen ekstra 6 puan ile Galatasaray’ı geçmeyi başaran sarı-lacivertli takımın bu performansının iyi çalışmaya ve ağır antrenmanlara borçlu olduğuna vurgu yapan Yanal, oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Ersun hoca, toplantıda konuyla ilgili olarak, “Birincisine şans, ikincisine tesadüf diyenler olabilir. Ama bu durum üçüncü defa tekrarlanıyorsa bu bizim gücümüzü gösterir. Çok zor ve ağır idmanlar yaptınız. Teknolojinin son imkanlarından faydalandık. Şimdi bunun mükafatını görüyoruz” ifadelerini kullandı.  

Ersun Yanal toplantıda, gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularına da teşekkür etti. Zor şartlar altında ve kötü başlayan sezona rağmen futbolcularının ortaya koyduğu karakterle bugünlere geldiklerinin altını çizen deneyimli çalıştırıcı, ayrıca tribünde ve kulübede sabırla forma bekleyen oyunculara yönelik bir konuşma da yaptı.

Seçimlerinin ve kararlarının tamamen belli kriterler çerçevesinde olduğunu dile getiren Yanal, Emenike, Sow ve Alper örneklerini gösterdi, fizik olarak hazır olmalarının önemli olduğunu vurguladı.

Deneyimli hoca oynayan ya da forma bekleyen herkesin çalışmasından memnun olduğunun da altını çizdi, herkesten faydalanmayı düşündüğünü kaydetti.  

SENAD OK / SKORER



Konular Spor Haberleri