Ersun Yanal'ın kalbini fethetti!..

Hollandalı yıldız, Teknik Direktör Ersun Yanal’ı tatilden arayarak son durumu hakkında bilgi verdi, İstanbul’a döndüğünde doğrudan takımla birlikte çalışmalara başlayacak düzeyde olacağını müjdeledi.

Ersun Yanal'ın kalbini fethetti!..
Skorer'den Senad Ok'un haberine göre Fenerbahçe’de profesyonelliği ve çalışkanlığı ile herkesin büyük takdirini toplayan Dirk Kuyt yine gönülleri fethetti.

Dünya Kupası’nın ardından tatile çıkan Hollandalı futbolcu, Teknik Direktör Ersun Yanal’ı telefonla arayarak İstanbul’a hazır geleceğini müjdeledi.

Hocası ile durum değerlendirmesi yapan ve son durumu hakkında bilgi veren Kuyt, Türkiye’ye dönüşünde doğrudan takımla çalışmalara başlayabilecek seviyede olacağını bildirdi. Teknik Direktör Yanal da Süper Kupa planlamasını Kuyt’a göre yaptı.

12 Temmuz’daki Brezilya maçının ardından tatile çıkan Hollandalı futbolcu 9 Ağustos’ta Türkiye’ye gelecek ve takıma dahil olacak. Dünya Kupası’nın ardından kendisine verilen programa harfiyen uyan, hatta özel çalışmalarla formunu koruyan Kuyt, yeni sezon öncesi arkadaşlarının gerisinde kalmadı. Takımın en önemli isimlerinden biri olan yıldız oyuncu zaman kaybetmeden kaldığı yerden devam edecek.

Sürekli teknik heyet ile temas halinde olan Kuyt’ın kupanın ardından kısa bir süre dinlendiği ve fazla vakit harcamadan bireysel idmanlara geçtiği kaydedildi.

ERKEN DÖNÜYOR

Deneyimli futbolcu, Hollanda Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Galatasaraylı Sneijder’e göre de daha erken dönüyor. Kuyt, Süper Lig ve Dünya Kupası maratonunun ardından 3 haftalık tatili yeterli gördü ve Sneijder’e göre bir hafta erken gelmeyi tercih etti.

Dünya Kupası’nda boy gösteren bir başka isim olan Emmanuel Emenike ise takıma İngiltere’de dahil olacak. 31 Temmuz’da oynanacak Sheffield maçı öncesi Nijeryalı yıldızın kafileye katılacağı bildirildi.
Konular Spor Haberleri