Ertuğrul Özkök'ten Akit TV sunucusuna abi tavsiyesi!

Ertuğrul Özkök'ten "Cihangir seri katili" Akit TV sunucusuna abi tavsiyesi!

Ertuğrul Özkök'ten Akit TV sunucusuna abi tavsiyesi!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkok bugünkü yazısında "Nişantaşı, Etiler, Cihangir" çıkışı yapan Akit TV sunucusu Ahmet Keser için "sakallı palyaço" ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkok Ahmet Keser'e "Burnuna kırmızı bir top yerleştir... Bulamazsan irice bir çeri domatesi de olabilir... Doğru Cihangir’e... Biliyorsun, Yeşilçam’a komşudur orası... Belki kendine bir seri katil sakallı palyaço rolü bulursun..." dedi. Ertuğrul Özkok AKP sözcüsü Mahir Ünal'ı da açıklamalarından dolayı kutladı.

Ertuğrul Özkok, AKP sözcüsü Mahir Ünal'ın Keser için "psikopat" demesini "benim söyleyemediğimi söyledi" diye yorumladı. Mahir Ünal'ın "Bunu söyleme hakkını size kim veriyor? ‘Şuradan, buradan başlarız’ ne demek... Siz kimsiniz? Neyi temsilen böyle bir ifade kullanıyorsunuz? Bu asla bizim kabul etmeyeceğimiz, onaylamayacağımız ve Türkiye’nin birliğine beraberliğine dönük apaçık bir sabotajdır.” sözlerinin kendisini rahatlattığını söyleyen Özkok "Devletten beklediğimiz duruş budur..." dedi.

İşte Ertuğrul Özkök'ün bugünkü yazısından "Cihangir seri katili bir tövbekâr palyaçoymuş" başlıklı o bölüm:

OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..