Esenyurt'ta büyük fabrika yangını!

İstanbul Esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Esenyurt'ta büyük fabrika yangını!
İHA'nın haberine göre Esenyurt'ta palet fabrikasında başlayan ve bitişiğindeki 2 fabrikaya daha sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle meydana gelen hasarın büyüklüğü havadan çekilen görüntülerde ortaya çıktı.

Esenyurt Akçaburgaz’da bir palet fabrikasında bu sabah erken saatlerde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda yanan paletlerden sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle bitişikteki iki fabrika daha alev aldı. Yangına ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kıraç itfaiye grubu müdahale etti.

Zaman zaman patlamaların duyulduğu yangına Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Mimarsinan, Bakırköy, Şişli, Seyrantepe, Hadımköy, Fatih, Bağcılar, Bahçeşehir, Çatalca, Çavuşbaşı, Kadıköy, Silivri, Bakkalköy, Çatalca, Sultangazi, Hacıosman, Kartal ve Beşiktaş itfaiye grupları sevk edildi. Ayrıca Yol Bakım Daire Başkanlığı ve İlçe Belediyelerinden iş makineleri yangın bölgesine gönderildi.

98 araç ve 180 personelle müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken fabrikalarda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.