Eşini bu hale getiren adam serbest bırakıldı!

Eşi S.C.’yi yumruklayıp oklava ve kemerle döverek parmağını kırmaktan tutuklanan Uğur C. serbest kaldı. Tahliyeyi öğrenen S.C. ‘korku içinde’ olduğunu söyledi.

Eşini bu hale getiren adam serbest bırakıldı!
Vatan'ın haberine göre İzmir Buca’nın Çamlıpınar Mahallesi’nde yaşayan S.C. (30), iki çocuğunun babası Uğur C.’den (36) şiddet gördüğü gerekçesiyle geçen yıl 9 Ağustos’ta, evi terk etmeye karar verdi. S.C., mahalledeki emlakçıdan ev bulması için yardım istedi. Uğur C., tanımadığı bir numarayla eşinin mesajlaşmasını gördü. İddiaya göre Uğur C. eşine, “Sen kiminle mesajlaşıyorsun? Odaya gir, oklavayı al, soyun” dedi, S.C. de korkudan denileni yaptı. Odaya giren Uğur C., yatakta uzanan eşini önce yüzüstü ardından sırtüstü yatırarak oklava ile dövdü. S.C., eşine karşı koymak için elini uzattığında parmağı kırıldı. Genç kadının bacaklarının ön ve arka tarafı, kalçası, bilekleri oklava ve kemer darbeleri nedeniyle morardı, dudağı patladı. Tutuklanan koca hakkında 7 yıl 3 aydan 27 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir 32’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hakim, tarafların avukatlarına bilirkişi raporuna ilişkin beyanda bulunmaları için süre verilmesine ve sanığın tahliyesine karar verip, duruşmayı erteledi. Kendisine hem psikolojik hem de fiziksel işkencede bulunduğunu söylediği eşi Uğur C.’nin 6 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmasına tepki gösteren S.C., korku içinde olduğunu söyledi.