Eşini zıpkınla döverek öldürdü!

Malatya'da 33 yaşındaki bir adam, tartıştığı eşini zıpkınla döverek öldürdü.

Eşini zıpkınla döverek öldürdü!
CİHAN'da yer alan habere göre Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde yaşayan C.Ş.(33) ile eşi Zehra Ş. (29) iddiaya göre 'eve gelme zamanı' nedeniyle tartıştı. Zehra Ş.'nin 'eve neden geç geldin' şeklindeki ifadelerine kızan C.Ş. eşinin kafasını önce duvara vurdu. Ardından zıpkınla döven adam bunun sonrasında eşinin elleri ile ayaklarını bağlayarak banyoda eşini darbetmeyi sürdürdü. Öfkeli adam, olaya şahit olan yaşları M.Ş.(12) ile kardeşleri M.Ş. (10) ve A.Ş.'nin (7), isimli çocuklarını olayı kimseye söylememeleri konusunda uyardı.

C.Ş., daha sonra bayılan eşi Zehra Ş.'nin ayılması için su döktü. Bu sırada evden kaçarak babaannesine giden evin büyük çocuğu durumu haber verdi. Eve gelen Şimşek'in yakınları banyoda elleri bağlı ve baygın halde olan genç kadını hemen hastaneye götürdü. Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanenin morguna konulan kadının kollarındaki ip izini gören görevliler olayı şüpheli bulup polise bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, eşini öldürdüğü iddiasıyla C.Ş.'yi gözaltına aldı. Olayın gerçekleştiği evde yapılan incelemede ip ile zıpkın sapı analiz için alındı.

Cinayeti işlediği iddia edilen C.Ş.'nin bazı suçlar nedeniyle sabıkası bulunduğu belirlendi. Son olarak cezaevinden denetimli serbestlik yasası ile tahliye olduğu öğrenilen C.Ş.'nin cezasını yakın zamanda tamamladığı tespit edildi.

Hayatını kaybeden Zehra Ş.'nin cesedi Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çiftin çocukları aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü görevlileri tarafından koruma altına alındı.