Eşiyle şakalaşırken can verdi

Beyoğlu'nda evinde eşiyle şakalaşırken, apartmanın 5'nci katından düşen adam olay yerinde hayatını kaybetti..

Eşiyle şakalaşırken can verdi

Beyoğlu'nda evinde eşiyle şakalaşırken, apartmanın 5'nci katından düşen adam olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen adamın eşi ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi Molla Bayırı Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sabah katlığında pencerenin önünde sigara içen İbrahim Özgür Atasoy eşi Burcu Atasoy ile şakalaşmaya başladı. Daha sonra ikilinin şakalaşma esnasında dengesini kaybettiği iddia edilen İbrahim Özgür Atasoy, apartmanın 5'nci katından aşağıya düştü. Atasoy olay yerinde hayatını kaybederken, çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri çevrede incelemelerde bulunurken, ölen adamın eşi Burcu Atasoy ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan, yaşanan olayı duyan Burcu Atasoy'un annesi ve yakınları hemen olay yerine geldi. Atasoy'un komşularından bir kişi, "Bir gürültü duyduk geldiğimizde düşmüştü. Eşi şakalaşırken düştüğünü söylüyor. Günlük şahsen tanıyoruz burada işten gelip giderken görüyoruz. Onun dışında bir samimiyetliğimiz yok" dedi.